Om oss

Komplett mäklare i Östergötland

Serander fastighetsförmedling AB är ett fristående mäklarföretag som förmedlar bostäder och kommersiella objekt i Söderköping med omnejd. Alla våra mäklare är examinerade från högskolan och utbildas fortlöpande. Med vår mångåriga erfarenhet inom yrket garanterar vi en professionell service, oavsett om du är köpare eller säljare. Vi värdesätter kommunikation och att våra kunder känner sig trygga med oss. Därför lägger vi ner mer tid i alla förmedlingssteg och förklarar processen på ett sätt som alla förstår.

Professionell presentation och tidsbokade visningar

Vid våra förmedlingar använder vi alltid en professionell fotograf eftersom det garanterar fotografier av hög kvalitet. Våra uppdrag har även professionella presentationer med prospekt som innehåller två- och tredimensionella planskisser samt informativ text. Serander fastighetsförmedling AB har även uteslutande tidsbokade visningar. Det garanterar att alla som är intresserade kan se objektet på bästa sätt och att det alltid finns gott om tid att ställa frågor till oss.

En personlig service vid alla moment

Eftersom vi erbjuder en personlig service är vi måna om att våra kunder får ett bra resultat vid försäljning. Därför hjälper vi alla säljare med kapitalvinstberäkning samt deklaration av försäljningen. Tack vare vårt rykte som seriösa mäklare har vi många återkommande kunder. Över åren har vi anlitats av kommuner, hembygdsföreningar, kyrkliga församlingar och lokala idrottsklubbar.

Vi är stolta över att många kunder kommer till oss efter rekommendationer från våra tidigare klienter.