Sälja bostad

Vi på Mäklare Söderköping hjälper er när det är dags att sälja bostad. När ni vänder er till oss finns vi med från början till slut och kan även svara på alla frågor som uppstår under försäljningens gång. Vi börjar varje försäljningsprocess med att träffas i bostaden som skall säljas. Under det mötet dokumenterar vi fastighetens invändiga och utvändiga skick samt material. Vi berättar även mer om vårt arbete och hur vi kan hjälpa er till en lyckad affär.

Som era mäklare i Söderköping tar vi hand om allt

Som fastighetsmäklare i Söderköping använder vi oss av en professionell fotograf som kan lyfta fram det som är speciellt med ert hem. Om ni önskar kan ni också få tips från oss om hur ni skall styla bostaden inför en visning, och de tipsen kan även vara bra att känna till vid själva fotograferingen. Vi tar även fram två- och tredimensionella planskisser som kommer finnas med i prospektet. Du som skall sälja bostad i Norrköping eller Söderköping får självklart möjligheten att godkänna objektsbeskrivningen innan vi lägger ut objektet på nätet.

Vi kan allt om att sälja bostad i Söderköping

Vi ser till att ni som säljare blir nöjda med vårt arbete som fastighetsmäklare i Söderköping.

  • Vi ordnar tidsbokade visningar under vilka våra mäklare finns på plats
  • Vi håller er som säljare uppdaterade om hur budgivningen framskrider
  • Vi ordnar kontraktsskrivningen med er och köparen
  • Vi kan hjälpa med kapitalvinstberäkning till deklarationen

Vi erbjuder er bra mäklare till ett lågt arvode

För att vi ska kunna göra en rättvis värdering när ni skall sälja bostad i Söderköping behöver vi information om driftkostnader, inköpspris, större förbättringsarbeten, ombyggnationer, tillbyggnationer och fastighetsbeteckning. Dessa ligger som grund för den bostadsvärdering som inleder vårt arbete. Att be oss om en värdering kostar ingenting och värderingen ger er en insikt i hur mycket fastigheten är värd. Ni är välkomna att kontakta oss för att få hjälp av duktiga mäklare som gör sitt yttersta för att er bostadsaffär skall gå smidigt och uppnå ett bra resultat.